Ishøj Surfklub - Dette er en testside

Du er her:  Hjem > Fotos

Fotos

ISK Billeder

Testbilleder

SUP I KLUBBEN

SUP I KLUBBEN

Som noget nyt i 2013 tilbyder Ishøj Surfklub nu begynderkursus/ surfskole for (Stand Up Paddel) SUP. 

Er du interesseret i at lære SUP, så kontakt enten Willy email: willy.rasmussen@ishoejby.dk eller Martin email: simonsen.m@hotmail.com og aftal nærmere om tid og sted. 

Klubben råder over 4 stk. SUP-boards, der egner sig perfekt til begyndere, og som er gode både på fladt vand og i små bølger. 

Ishøj og Vallensbæk Havn samt indsøerne langs Strandparken er ideelt til rolige ture på fladt vand, mens der ved en god syd/øst vind langs Vallensbæk og Ishøj Strand skabes rimlige ½-1 m små hurtig bølger, med mulighed for at øve sin balance i lettere bølgeridning. 

Undervisningen er et tilbud til alle interesserede, både nye og gamle medlemmer, og består ligesom windsurf begynderundervisningen af en praktisk og en teoretisk del. 

Er du nyt medlem, og ikke interesseret i at benytte klubbens windsurfudstyr, skal du udover indmeldelse i ISK (senior 500 kr.) også betale for begynderundervisning (senior 300 kr.)

 Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at windsurfe, har du betalt for begynderundervisning en gang og tager derfor blot kontakt til en af klubbens instruktører. 

Er du allerede medlem af ISK og godkendt til at benytte klubudstyr koster begynderundervisningen i SUP ikke noget, og det er her heller ikke et krav for benyttelsen af SUP-brætterne, at du tager begynderundervisningen, blot et tilbud.

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login