Ishøj Surfklub - Dette er en testside

Du er her:  Hjem > Indmeldelse

Indmeldelse

Her har du mulighed for at blive meldt ind i Ishøj Surfklub. Det gør du ved at sende dine medlemsoplysninger, og indbetale kontingentet m.m. 

Du skriver en indmeldelsesblanket her, og indbetaler kontingent og evt. undervisningsgebyr, nøgledepositum, pladsleje og eller skabsleje på klubbens konto. 

Husk ved betaling at der som minimum skal oplyses medlems navn og hvad der betales for.

Hvis vi modtager indbetalinger unden de ralevante oplysninger, kan vi ikke registrere din indbetaling og betalingen betraktes som donation til klubben.

 

Du kan komme forbi klubben på en klubaftener hver torsdag mellem kl. 18.00 - 19.00 og afhente nøgler, få anvist opbevaringsplads eller skabsplads mod fremvisning af dukumentation for betalt kontingent m.m.

 

Nøgler til klubudstyret kan først udleveres efter gennemført intro forløb. Du kan med fordel godt indbetale nøgledepositumet med det samme, så du efter intro kan få udleveret nøglen ved først kommen klubaften mellem kl. 18.00 . 19.00 med fremvisning af kvittering.

Kontingentet m.m. skal indbetales på klubbens konto i Nordea Reg.nr. 2414 Konto 6270677752.

Husk også at klubben ikke sender kontingent opkrævning ud med posten, så du skal selv holde øje med hjemmesiden omkring kontingent m.m. Hvis du tilmelder dig klubbens Nyhedsbrev vil du få påmindelser her fra.

SUP I KLUBBEN

SUP I KLUBBEN

Som noget nyt i 2013 tilbyder Ishøj Surfklub nu begynderkursus/ surfskole for (Stand Up Paddel) SUP. 

Er du interesseret i at lære SUP, så kontakt enten Willy email: willy.rasmussen@ishoejby.dk eller Martin email: simonsen.m@hotmail.com og aftal nærmere om tid og sted. 

Klubben råder over 4 stk. SUP-boards, der egner sig perfekt til begyndere, og som er gode både på fladt vand og i små bølger. 

Ishøj og Vallensbæk Havn samt indsøerne langs Strandparken er ideelt til rolige ture på fladt vand, mens der ved en god syd/øst vind langs Vallensbæk og Ishøj Strand skabes rimlige ½-1 m små hurtig bølger, med mulighed for at øve sin balance i lettere bølgeridning. 

Undervisningen er et tilbud til alle interesserede, både nye og gamle medlemmer, og består ligesom windsurf begynderundervisningen af en praktisk og en teoretisk del. 

Er du nyt medlem, og ikke interesseret i at benytte klubbens windsurfudstyr, skal du udover indmeldelse i ISK (senior 500 kr.) også betale for begynderundervisning (senior 300 kr.)

 Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at windsurfe, har du betalt for begynderundervisning en gang og tager derfor blot kontakt til en af klubbens instruktører. 

Er du allerede medlem af ISK og godkendt til at benytte klubudstyr koster begynderundervisningen i SUP ikke noget, og det er her heller ikke et krav for benyttelsen af SUP-brætterne, at du tager begynderundervisningen, blot et tilbud.

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login