Ishøj Surfklub - Dette er en testside

Du er her:  Velkommen til Ishøj Surfklub

Velkommen til Ishøj Surfklub

Ishøj Surfklub blev stiftet i 1984, og er fysisk beliggende på Ishøj Havn midt i Køge Bugt Strandpark. Klubbens medlemmer nyder godt af de mange muligheder for at surfe i området. Begyndere kan trygt surfe i lagunen i ved Ishøj Tange, mens de mere øvede boltrer sig i bølgerne ved Ishøj Strand. Hver torsdag fra kl. 18.00 til 20.00 er der mulighed for at møde medlemmerne ved klubben, da dette er vores faste klubaften. Når vejret er til det, vil man opleve rigtig mange medlemmer på alle ugens dage. Hvis du vil vide mere om klubben, så kan du læse videre her på side, eller

du kan stille spørgsmål til klubben pr. mail eller telefon. Se under bestyrelsen. Du kan også møde op i klubben til en af vores klubaftener en torsdag mellem kl. 18 - 20. 

 

Se også vores Facebookgruppe:

http://www.facebook.com/groups/8788913291/

Undermenu

SUP I KLUBBEN

SUP I KLUBBEN

Som noget nyt i 2013 tilbyder Ishøj Surfklub nu begynderkursus/ surfskole for (Stand Up Paddel) SUP. 

Er du interesseret i at lære SUP, så kontakt enten Willy email: willy.rasmussen@ishoejby.dk eller Martin email: simonsen.m@hotmail.com og aftal nærmere om tid og sted. 

Klubben råder over 4 stk. SUP-boards, der egner sig perfekt til begyndere, og som er gode både på fladt vand og i små bølger. 

Ishøj og Vallensbæk Havn samt indsøerne langs Strandparken er ideelt til rolige ture på fladt vand, mens der ved en god syd/øst vind langs Vallensbæk og Ishøj Strand skabes rimlige ½-1 m små hurtig bølger, med mulighed for at øve sin balance i lettere bølgeridning. 

Undervisningen er et tilbud til alle interesserede, både nye og gamle medlemmer, og består ligesom windsurf begynderundervisningen af en praktisk og en teoretisk del. 

Er du nyt medlem, og ikke interesseret i at benytte klubbens windsurfudstyr, skal du udover indmeldelse i ISK (senior 500 kr.) også betale for begynderundervisning (senior 300 kr.)

 Hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at windsurfe, har du betalt for begynderundervisning en gang og tager derfor blot kontakt til en af klubbens instruktører. 

Er du allerede medlem af ISK og godkendt til at benytte klubudstyr koster begynderundervisningen i SUP ikke noget, og det er her heller ikke et krav for benyttelsen af SUP-brætterne, at du tager begynderundervisningen, blot et tilbud.

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login